Folie multistrat

poza 4 slider

Gama de folie multistrat laminata reprezinta alegerea ideala pentru ambalarea produselor care au nevoie de protectie ridicata si de o prezentare deosebita. Societatea noastra furnizeaza o gama larga de folii multistrat ce sunt utilizare in diverse domenii de activitate, atat in industria alimentara cat si in cea nealimentara.

Foliile multistrat sunt livrate sub forma de bobine de diferite latimi si diametre, in functie de dimensiunile produsului pe care dorim sa-l ambalam si de echipamentul pe care se face ambalarea. In mod uzual ele sunt disponibile in grosimi cuprinse intre 40 si 150 microni, putand fi debitate la orice dimensiune din intervalul 100-1500 mm.

De asemenea, va putem oferi si ambalaje multistrat pentru produse la pachet( unt, margarina, inghetata, crema de branza), imprimate cu design-ul pe care il doriti, avand in structura hartie, aluminiu, poliester, polietilena si polipropilena. Ambalajele flexibile destinate ambalarii produselor din domeniul alimentar vor fi insotite de buletine de analiza care sa ateste conformitatea acestora.

In functie protectia pe care dorim sa o oferim produsului, folile multistrat pot fi compuse din urmatoarele substraturi:

Polietilena(PE)

Polipropilena(PP)

Poliester(PET)

Poliamida(PA)

Aluminiu(Al)

Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si  profesionalism. Va invitam sa descoperiti oferta noastra de folie multistrat si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire.

imagine 6 slider