UTILAJE

Nevoile marilor retaileri si a lanturilor de supermarketuri s-au schimbat de-a lungul anilor, iar astazi primim solicitari pentru impachetarea produselor in ambalaje cu un design placut si sigur in ceea ce priveste igiena. Un proces de ambalare gresit poate pune in pericol integritatea produsului. Acesta este principalul motiv pentru care trebuie sa alegeti atat echipamentele potrivite aplicatiei dumneavoastra cat si foliile de protectie specifice.

Utilajele pe care le comercializam au fost selectate strict dupa criterii de performanta, fiabilitate si usurinta in utilizare. De mai bine de 12 ani distribuim pe piata romaneasca utilajele renumitului producator italian, Minipack- Torre. Cu zeci de modele brevetate in cei peste 50 ani de existenta, compania Minipack-Torre si-a castigat pozitia de lider la nivel international in sectorul echipamentelor de ambalat, creand produse care garanteaza fiabilitatea.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.