Piese de schimb

Produsele noastre au fost selecţionate după criterii stricte de performanţă, fiabilitate şi usurinta in utilizare. Un stoc permanent de piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor de ambalat permite tehnicienilor noştri intervenţii de service rapide. 

Din anul 2007, PRACTIC SOLUTIONS S.R.L. activeaza pe piata de ambalaje din Roamania ca distribuitor al echipamentelor produse de compania MINIPACK-TORRE. In cei 40 de ani de istorie , renumitul producator italian a câștigat o poziție de lider la nivel mondial în industria de mașini de ambalat. 

Parteneriatul cu un producator de top ne permite sa oferim clientilor nostri piese de schimb pentru echipamente cu o vechime de peste 30 ani.

Având o echipă experimentată dar flexibilă, Practic Solutions S.R.L. lucrează zi de zi la implementarea acestei misiuni prin comunicarea permanentă cu clienții pentru înțelegerea nevoii acestora, prin oferirea de soluții optime , asigurând utilaje , consumabile și servicii de cea mai buna calitate.

 

Zeci de modele patentate la nivel mondial, patru unități de producție avansate tehnologic, o rețea de distribuție la nivel mondial si certificatul de calitate UNI EN ISO 9001 : 2000, garanteaza produse de calitate premium precum si o asistenta tehnica profesionala.

Experiența acumulată în toată această perioadă ne îndreptâțește să considerăm că putem dezvolta împreună o colaborare reciproc avantajoasă pe termen lung. Oferim clientilor nostri livrare rapida si gratuita in orice locatitate pentru orice produs achizitionat de la societatea noastra.

Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism. 

Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.