Folie polipropilena

Folie Termocontractibila

Ambalajele din folie polipropilena reprezinta cea mai populara metoda de ambalare folosita in industrie datorita caracteristicilor optice ale foliilor ce includ transparenta, luciozitate si rigiditate.

Toate aceste caracteristici ale filmului BOPP il fac utilizabil pentru o gama foarte larga de produse din mai multe domenii de activitate, cum ar fi industria alimentara (ambalare ciocolata, produse de patiserie, paste fainoase), industria tutunului(ambalarea pachetelor si cartuselor de tigari), industria produselor cosmetice( parfumuri si produse de ingrijire personala), industria textila(ambalarea camasilor si tricourilor).

Avantajele ambalarii produselor in folie din polipropilena:

Utilizare facila pe echipamente de mare viteza
Posibilitate de imprimare cu pana la 8 culori
Sistem de ambalare fara pierdere de film
Folie rigida cu rezistenta excelenta
Prezentare excelenta a produsului la costuri minime

Datorita gradului mare de translarenta si luciozitate, folia BOPP este alegerea potrivita acolo unde se doreste o prezentare premium a produsului, oferind in acelasi timp si o rezistenta deosebita.

Folia polipropilena este livrata sub forma de bobine de diferite latimi si diametre, in functie de dimensiunile produsului pe care dorim sa-l ambalam si de echipamentul pe care se face ambalarea. 

In mod uzual ele sunt disponibile in grosimi cuprinse intre 15 si 60 microni, putand fi debitate la orice dimensiune din intervalul 100-1300 mm, atat in varianta film cat si in varianta semipantalon.

Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism. Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.

slide_01.1