Servicii de ambalare

shutterstock_348224606

Societatea noastra ofera servicii de ambalare si vine in intampinarea clientilor care au in derulare proiecte de ambalare si nu dispun de spatiul necesar, de personal sau de echipamente perfomante de ambalat. Echipamentele noastre beneficiaza de tehnologie de ultima generatie si sunt capabile de a oferi majoritatea tipurilor de ambalare. Lucram doar cu materiale de calitate superioara pentru a putea garanta ca produsul dumneavoastra va avea cea mai buna prezentare atat in momentul ambalarii cat si in momentul in care clientul il poate alege de pe raftul magazinului.

Misiunea noastră este să oferim celor mai exigenţi clienţi un răspuns prompt la problemele ridicate de protejarea produselor pe timpul transportului, a manipulării şi expunerii în spaţiile destinate vânzării.

Spatiu in care ne desfasuram activitatea indeplineste cele mai bune conditii,  ce asigura buna desfasurare a oricarui proiect, indiferent de natura produselor dumneavoastra

Oricare ar fi amploarea proiectului dumneavoastra garantam finalizarea sa in perioada stabilita la semnarea contractului si totodata respectarea standardelor de calitate. Societatea noastra foloseste in procesul de ambalare mai multe tipuri de echipamente, de ultima generatie ce servesc in diverse domenii industriale : industria alimentara, industria cosmetica, industria materialelor plastice si a hartiei, industria agroalimentara si multe altele.

Ca profesionisti în domeniu, suntem creativi, avem capacitatea de a identifica problemele aparute in procesul de productie, oferind solutia optima, astfel incat activitatea clientilor nostri sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Oferim clientilor nostri pachetul complet in vederea finalizarii cu succes a proiectului, de la alegerea modului de ambalare, a foliei, pana la manipularea si transportul produselor, garantand finalizarea in conditiile stabilite si siguranta produselor dumneavoastra pe intreaga perioada a proiectului de ambalare.

poza servicii de ambalare