Service echipamente

shutterstock_773028049999
Echipa noastra de service ofera servicii de intretinere si instruirea operatorilor pentru o gama larga de echipamente de ambalat. Tehnicienii nostri sunt instruiti la firmele producatorare, pregatiti sa faca fata oricarei situatii si gata sa intervina oricand este nevoie.
Utilajele pe care le comercializam au fost selectate strict dupa criterii de performanta, fiabilitate si usurinta in utilizare. De mai bine de 15 ani distribuim pe piata romaneasca utilajele producator italian, Minipack-Torre. 
Cu zeci de modele brevetate in cei peste 50 ani de existenta, compania Minipack-Torre si-a castigat pozitia de lider la nivel international. Renumitul producator italian creaza produse,in sectorul echipamentelor de ambalat care garanteaza fiabilitatea.
Majoritatea echipamentelor de ambalat pe care le comercializam au instalat un sistem pentru diagnosticarea erorilor. Acest lucru ne ajuta in detectarea rapida a erorilor, facilitand interventiile echipei de service. 
Un stoc permanent de piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor de ambalat permite tehnicienilor noştri intervenţii de service rapide astfel încât fluxul de producţie al clienţilor să nu fie perturbat de întreruperi. 
Dorim să oferim clienților noștri soluții inovatoare capabile să răspundă pe deplin cerințelor lor în ceea ce privește eficiența, fiabilitatea, flexibilitatea și economisirea de energie. Pentru a reduce la minim cheltuielile de ambalare, este nevoie sa folositi utilaje de ambalat performante si materialele potrivite care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra de contractie si rezistenta pe care le veti descoperi prin utilizarea produselor noastre.
Garantam performanta si fiabilitatea echipamentelor de ambalat si consumabilelor, oferind garantie pentru toate interventiile de service.
Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism. Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire.
poza service echipamente