Folie stretch

poza 2 blog
Gama de folie stretch este folosita pentru protejarea produselor impotriva umiditatii, a prafului si a murdariei dar in acelasi timp ofera protectie extrem de eficienta pentru transport. Desi filmul in sine poate fi foarte subtire, rezistenta sa este foarte convingatoare, acest lucru facand-ul extrem de apreciat in industria de distributie.
Societatea noastra va ofera atat folia stretch alimentara pentru uz manual cat si folia stretch automata folosita pentru ambalarea paletilor.
Folie stretch uz manual– utilizata la protectia produselor de mici si mari dimensiuni. Se utilizeaza mai usor si mai rapid, fata de alte ambalaje, implicand costuri logistice mai scazute. 
Folia stretch este rezistenta la conditiile de mediu, fixeaza si protejeaza produsele pe paleti, este flexibila si extensibila. Este rezistenta la rupere si rezista la sarcini de pana la 1000 kg /palet, fara alunecare.
 
Folia stretch este de asemenea recomandata pentru uz general, este usor de manevrat si eliminat, atunci cand nu mai este necesara. 
Folie stretch automata- este folosita pentru ambalarea unitara a incarcaturilor si fixarea marfurilor pe paleti. Prezinta un grad ridicat de lipire pe partea interioara fiind o folie extensibila si foarte flexibila. 
Rolele standard de folie stretch automata se pot produce la latimi de 250mm si respectiv 500mm, grosimea filmului fiind de 17my sau de 23my.
Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism. 
Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.
sml_2014_rollen018