Folie termocontractibila

Folie termocontractibila

Ambalajele cu folie termocontractibilaibila din poliolefine sunt destinate tuturor domeniilor de activitate. Sunt potrivite acolo unde este nevoie de ambalarea produselor in regim individual sau de grupaj. 

Acest sistem de ambalare prezinta numeroase avantaje fata de sistemele de ambalare clasice in cutii din carton datorita prezentarii superioare oferite de gradul mare de contractie pe care il are folia si de costurile mult mai mici

Foliile termocontractibile sunt disponibile in mai multe grosimi, cuprinse intre 12 si 25 microni si mai multe latimi. Societatea noastra va ofera 3 tipuri de folie termocontractibila: folie standard, folie iradiata si folie anticondens.

Foliile termocontractibile standard sunt folosite la echipamentele manuale sau semi-automate de ambalat. Avand un grad de contractie de pana la 65 %, acest tip de folie este potrivit pentru majoritatea aplicatiilor, obtinandu-se un ambalaj cu excelente caracteristici optice.

Foliile termocontractibile iradiate sunt folii de o calitate superioara, in 5 straturi, avand un grad ridicat de contractie, de pana la 85 %. Acest tip de folie termocontractibila este folosit pe toate tipurile de echipamente de ambalat, in special in aplicatiile unde se doreste o ambalare premium a produsului, cu o contractie perfecta si o rezistenta deosebita la rupere.

Foliile termocontractibile anticondens sunt folosite la ambalarea fructelor si legumelor proaspete. Este o folie termocontractibila cu un grad ridicat de contractie, cu o luciozitate foarte mare. Acest lucru permite ambalarea in conditii optime a legumelor si fructelor proaspete.

Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism.

 Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.

Folie termocontractibila