Folie termocontractibila

Folie termocontractibila
Folie termocontractibila

Folie termocontractibila din poliolefine sunt destinate tuturor domeniilor de activitate. Acolo unde este nevoie de ambalarea produselor in regim individual sau de grupaj. Acest sistem de ambalare prezinta numeroase avantaje fata de sistemele clasice de ambalare in cutii din carton datorita prezentarii superioare oferite de gradul mare de contractie pe care il are folia si de costurile mult mai mici.

Foliile termocontractibile sunt disponibile in mai multe grosimi, cuprinse intre 12 si 25 microni si mai multe latimi, intre 150 si 900 mm, atat in varianta film cat si in varianta pliata. Societatea noastra va ofera 3 tipuri de folie termocontractibila: folie standard, folie iradiata si folie anticondens.

Foliile termocontractibile standard sunt folosite la echipamentele manuale sau semi-automate de ambalat. Avand un grad de contractie de pana la 65 %. Acest tip de folie este potrivit pentru majoritatea aplicatiilor . Obtinandu-se un ambalaj cu excelente caracteristici optice la costuri foarte mici.

Folie termocontractibila

Foliile termocontractibile iradiate sunt folii de o calitate superioara, in 5 straturi, avand un grad ridicat de contractie, de pana la 85 %. Acest tip de folie este folosit pe toate tipurile de echipamente de ambalat, in special in aplicatiile unde se doreste o ambalare premium a produsului, cu o contractie perfecta si o rezistenta deosebita la rupere.

Foliile termocontractibile sunt folii speciale folosite la ambalarea fructelor si legumelor proaspete. Este o folie cu un grad ridicat de contractie, cu o luciozitate foarte mare ce permite ambalarea in conditii optime a legumelor si fructelor proaspete.

Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism. Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.

Folie termocontractibila
Folie termocontractibila