Inchirieri utilaje

shutterstock_112517030

Societatea noastra va ofera posibilitatea de a inchiria utilaje necesare ambalarii produselor dumneavoastra. In cazul in care nu dispuneti de un echipament de ambalare si considerati ca achizitia unui astfel de echipament nu este justificata sau in cazul in care echipamentele pe care le detineti nu va sunt suficiente pentru a termina proiectul in timp util, va punem la dispozitie o gama diversificata de utilaje.

Masinile noastre de ambalat pot fi utilizate in industria alimentara, agroalimentara, industria cosmetica, industria materialelor plastice si a hartiei si multe altele. Astfel puteti opta pentru echipamente manuale cu productivitate de pana la 300 ambalari/ ora sau pentru echipamente semiautomate cu tunnel de contractie cu o productivitate de pana la 900 de ambalari/ ora.

Puteti alege perioada optima de inchiriere in functie de complexitatea proiectului de ambalare. Daca optati pentru serviciile de inchiriere oferite de societatea nostra, beneficiati de transport si punere in functiune gratuite.

De asemenea, pe perioada derularii contractului de inchiriere service-ul utilajelor va este oferit fara costuri suplimentare, echipa noastra de service intervenind in cel mai scurt timp pentru remedierea eventualelor probleme.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Practic Solutions SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu ultimele tendinte tehnologice, pentru a fi mereu pregatita in fata provocarilor.

Politica societatii noaste este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate si profesionalism. Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.

0067 copia